Lef lezing

Phosfluorescently engage worldwide methodologies with web-enabled technology. Interactively coordinate proactive e-commerce via process-centric "outside the box" thinking. Completely pursue scalable customer service through sustainable potentialities.

KEYNOTE SPEAKERLef lezing

Organisaties hebben steeds vaker behoefte aan medewerkers met lef. Lef om ondernemender, innovatiever of wendbaarder te worden. Als medewerker, maar vaak ook de organisatie als geheel. In missie-
en visie statements wordt lef niet voor niks zo vaak genoemd als succesfactor. Maar hoe bereik je dat dan ook in de praktijk?

Tijdens jouw congres, seminar of ander zakelijk event neemt Lef Academy oprichter Egbert je mee op reis naar het Lef Landschap. Hij geeft inspirerende voorbeelden uit de praktijk over hoe lef leidt tot betere prestaties van de organisatie, minder verzuim en meer tevredenheid van werknemers. Aangevuld met persoonlijke verhalen over de impact van lef op je privé leven.

Egbert schudt graag mensen wakker en neemt uw publiek mee buiten hun comfortzone. Vooral om hen te laten zien dat dat minder eng is dan je denkt en daar mooie kansen liggen. Hij beantwoordt niet alleen de vragen wat lef is en waarom het belangrijk is. Hij wijst deelnemers ook de weg bij de vraag hoe je lef in de praktijk versterkt en angsten de baas blijft.

Impact
Leer hoeveel impact lef kan hebben op het vergroten van je comfortzone in werk en privé.
Inspiratie
Ontdek de gedaanten van lef uit het Lef Landschap en leer hoe je lef kunt ontwikkelen.
Actuele voorbeelden
Leer hoe andere organisaties lef hebben toegepast en meer succes kregen.
De potentie van lef
Van puber met angststoornis tot ruimtevaartpionier en spreker op congressen? Ontdek hoe het kan.
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2020/05/Egbertdriehoek.png
LEF LEZING INCLUSIEF

Het persoonlijke
verhaal van Egbert

Soms vragen opdrachtgevers om Egberts persoonlijke verhaal te verweven in de lezing over lef bij hun event. Deze reis vertelt hoe Egbert zich van puber met een stevige angststoornis ontwikkelde tot serie-ondernemer met lef. Een pad met vele beproevingen, successen en tegenslagen. En met volop veerkracht, want ‘what doesn’t kill you, makes you stronger’. Met als ultiem voorbeeld het starten en laten groeien van internationaal ruimtevaartbedrijf SpaceBorn United sinds 2017.

Een bijzonder avontuur dat internationaal veel media aandacht krijgt. Egbert treedt sindsdien op als spreker bij space science events van Houston tot Duitsland en van publicaties in vele kranten en in space science journals tot optredens in

talkshows. Uiteraard maken we graag een passende link met jouw event. Vooraf wordt afgestemd welke onderwerpen het meest aan bod komen of worden toegevoegd. Ook het niveau van interactie kan naar smaak gekozen worden.

€ 1.750,- excl. btw en reiskosten, incl. afstemming vooraf
Duur: 45-90 min
Beschikbaar in Nederlands en Engels
Beschikbaar in Nederlands en Engels
0123456789001234567890%

Success for all clients

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies.
012345678900123456789001234567890+

Advices given

Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration.
012345678900123456789001234567890+

Businesses guided

Completely pursue scalable customer service through scalable proactive metrics.
0123456789001234567890+

Awards achieved

Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable organic sources.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
BENIEUWD NAAR JOUW LEF-NIVEAU?

Start hier de online lef-scan