Over Egbert Edelbroek

Efficiently unleash cross-media information without cross-media value. Quickly maximize timely deliverables for real-time schemas. Dramatically maintain clicks-and-mortar solutions without functional solutions.

OVER DE OPRICHTERDr. Egbert Edelbroek

Egbert richtte Lef Academy op in 2012 vanuit de inzichten die hij opdeed tijdens de transformaties die hij zelf onderging. Hij ontwikkelde zich van kwetsbare puber met hardnekkige angststoornis tot een serie-ondernemer met lef. Een pad met vele beproevingen, successen, tegenslagen en gelukkig ook volop veerkracht. Met als ultiem voorbeeld het starten en laten groeien van internationaal ruimtevaartbedrijf SpaceBorn United sinds 2017. Een bijzonder avontuur dat internationaal

veel media aandacht krijgt. Het lef dat Egbert uit noodzaak ontwikkelde droeg sterk bij aan zijn wendbaarheid, ondernemerschap en innovatie- kracht. Om ook anderen deze meerwaarde te laten ervaren vulde hij de opgedane inzichten uitgebreid aan tijdens zijn promotieonderzoek. Daarbij hielp zijn achtergrond in HRM, coaching en Bedrijfskunde hem om de inzichten in lef ook te vertalen naar een gevalideerd instrumentarium voor lef ontwikkeling in organisaties.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image

Na rollen als HRM consultant, trainer en detacheerder kwam meer focus op lef ontwikkeling. Tijdens zijn studies HRM en Organisatiewetenschappen ontdekte hij zijn missie om mensen te inspireren en ontwikkelen. In die tijd verwerkte Egbert ook zijn zware puberteitsjaren (n.a.v. heftige, nare ervaringen en -omstandigheden met forse angststoornis en zware depressies tot gevolg). Dit hielp nieuwe uitdagingen te relativeren; hij had immers voor hetere vuren gestaan. Vanuit het verlangen naar meer avontuur en impact richtte Egbert Lef Academy op. Later voegt hij zelfs space research toe en spreekt sindsdien op internationale space events en in space science journals.

https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2020/05/Picture-Egbert-with-ARTIS-RC-1280x986.jpg