Referenties

Efficiently enable enabled sources and cost effective products. Completely synthesize principle-centered information after ethical communities. Efficiently innovate open-source infrastructures via inexpensive materials.
MOEDIGE ORGANISATIES

Een greep uit
ons klantenbestand

Voldoende lef in de organisatie is allerminst vanzelfsprekend. Wij zijn trots op de professionals die hun lef durfde (en durven) te ontwikkelen.
ONZE KLANTEN / DEELNEMERS AAN HET WOORD

Wie gingen
jou voor?

Organisaties en professionals die lef hebben en tonen, presteren aantoonbaar beter qua ondernemerschap, wendbaarheid, innovatie en werknemerstevredenheid.
https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-03-5-160x160.jpg

Ondernemender team

"Ik merk dat mijn team een stuk ondernemender is geworden sinds de training. Ze nemen vaker initiatief en gaan uitdagingen veel minder uit de weg. Daar ben ik trots op!"
Pepijn, Regio directeur
ABN AMRO
https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-01-5-160x160.jpg

Angsten de baas

"De stap naar een leidinggevende functie vond ik spannend. Ik heb geleerd hoe ik mijn angsten de baas blijf en focus nu meer op kansen. Mijn nieuwe rol gaat me nu een stuk relaxter af."
Jeroen, Key Accountmanager
Greenchoice Energie
https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-5-160x160.jpg

Innovatie versnellen

"Onze teams hebben nu de praktische inzichten en tools om onze innovatie te versterken en versnellen. Ook durven ze nu eerder om hulp te vragen voordat problemen ontstaan."
Alex, Manager R&D
FUJI FILM
https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-5-160x160.jpg

Feedback durven geven

"Best een intensieve training, waarbij ik veel over mezelf heb geleerd. En ik durf nu een stuk makkelijker kritische feedback te geven in het team en buiten de kaders te gaan."
Paul, Manager Opleidingen
Gemeente Arnhem
https://www.lef-academy.nl/wp-content/uploads/2019/04/img-quote-06-5-160x160.jpg

Merkbaar minder mijden

"Voorheen vermeed ik situaties waarbij conflicten kunnen ontstaan, of waarbij ik me kwetsbaar moet opstellen. Ik doe dat nu merkbaar minder en voel me er beter bij."
Wilma, Beleidsmedewerker
Gemeente Arnhem
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
WELKE KLANTEN HIELPEN WIJ MET HUN VRAAGSTUKKEN?

Voorbeelden van
praktijkcases

Versterken ondernemendheid
Professionals van een ABN AMRO vestiging wilden leren meer initiatief en risico’s te durven nemen, zelfredzamer worden en verantwoording durven dragen voor hun inzetbaarheid en toegevoegde waarde. Onze Lef training hielp hen hiermee.
Reorganisatie & outplacement
Veranderen van functie of outplacement vereisen moed om een nieuwe plek en rol eigen te maken en plaats te maken voor een nieuwe omgeving en -gewoonten. Hiertoe doorliepen o.a. groepen van Gemeente Arnhem ons Lef trainingsprogramma.
Vergroten innovatiekracht
Belastingdienst en R&D afdelingen van FUJIFILM wilden meer inzicht in lef en meer ontwikkeling van lef om hun innovatiekracht te versterken. Ons Lef programma hielp hen hierbij. We leerden hen daartoe ook tijdiger hulp vragen, voordat problemen ontstonden.
Future proof & wendbaar
Studenten en docenten van o.a. Fontys Hogescholen vinden lef ontwikkeling van belang voor de 21st century-skills van hun aankomende professionals. Onze Lef trainingen voorzien hierin en spelen in op de behoefte wendbaarheid in de arbeidsmarkt.
Corporate cultuurverandering
Verandering gaat niet altijd om innoveren of reorganiseren. De branding van uw organisatie, kernwaarden ontwikkelen of doorvoeren vraagt ook om: lef, inspraak en uitspraak. Lef versterkt dit proces en uw merk.
Platte organisatie worden
Wanneer u organisatie platter wordt krijgen mensen meer verantwoordelijkheden, moeten ze beter communiceren, proactiever handelen en zelf gecalculeerde risico's durven te nemen. Lef helpt hierbij.
Ontslag op grote schaal versoepelen
Faillissement? Reorganisatie? Koersverandering? Er zijn genoeg denkbare scenario's waarbij u als organisatie medewerkers moet laten gaan. Geef ze lef zodat ze bij de pakken neer gaan zitten.
Professionals klaarstomen
Worden uw professionals managers, gaan zij een stap wagen? Of wilt u weten wie het meest geschikt is om een functie op te volgen? Test en bevorder het lef van uw professionals
0123456789001234567890%

Success for all clients

Proactively envisioned multimedia based expertise and cross-media growth strategies.
012345678900123456789001234567890+

Advices given

Seamlessly visualize quality intellectual capital without superior collaboration.
012345678900123456789001234567890+

Businesses guided

Completely pursue scalable customer service through scalable proactive metrics.
0123456789001234567890+

Awards achieved

Seamlessly empower fully researched growth strategies and interoperable organic sources.
bt_bb_section_top_section_coverage_image
ZET VANDAAG DE EERSTE STAP NAAR MEER LEF

Ontdek uw lef niveau met de lef-scan

ZET VANDAAG DE EERSTE STAP NAAR MEER LEF

Ontdek uw lef niveau met de lef-scan